Pel gener... de festa






El 31 de gener, a Tàrrega, varem celebrar la festivitat de st. Antoni
i els seus tradicionals Tres Tombs, al Pati (Pl. del Carme).
El dia fou molt fred, però tots sabem que amb la música... qui no s'escalfa és perquè no es belluga!.


9 comentaris:

  1. unes imatges ben boniques.
    felicitats!

    ResponElimina
  2. Nena, la del cavall i els músics dues fotografies magnífiques!!! Quan la meva filla era petita, també anàvem a la festa dels 3 tombs.... Ara, doncs s'ens passa any si, any també :) Però tinc les fotos dels records, que això sempre ajuda a NO oblidar les bones estones, oi? Petons nina, correu rebut i petons també :) Muassssssssssssss

    ResponElimina
  3. El caballo y el perrito ¡ qué bonitos ! tus fotos y esta música tan estupenda me hacen quedarme aquí un ratito.Cuídate,besos.

    ResponElimina
  4. M'ha encantat el cavall! però no puc deixar de dir-te que són espectaculars les del món rural..magnífica, un cop més!Una abraçada gegant

    ResponElimina
  5. Bonica serie. Els fotodocumentals son molt complicats ;) Cal tenir molt clar que es vol explicar i escollir be les imatges.

    Tu ho has aconsseguit.

    Petons congelats

    ResponElimina
  6. SARGANTANA, Merci preciosaaa, també per la teva visita, m’agrada veure’t per aqui. Petons. ;)

    CRIS, Sí, com tu també són les dues amb les que m’hi “veig” millor, hihihi. Les fotografies són un tresor valuosíssim per a fer-nos re-viure moments “irrepetibles”, com aquests que esmentes tu, amb la teva filla. M’agrada molt que llueixis de nou el teu somriure!!! Petons. ;)

    COSMO, Los animales, siempre nos regalan instantes maravillosos en cada fotografia sin necesidad preparación previa, a que sí? Celebro que también te guste Dinah Washington. Merci per la visita, cuida’t tu també wapaaa! Petons. ;)

    EDELIA, El cavall era magnífic, de veritat, el mèrit és seu. Si pots, ves a visitar aquest castell de Vicfred, no és massa gran, però està prou bé i permeten fer fotografies. Gràcies per passejar-te per aquí. Petons. ;)

    DANI, Merci per aquest bonic caramel que em regales! Per fotomuntatge ben pensat i plasmat, el que has fet tu amb la teva Nina. És preciós!!! Aquí també fa un fred que pela, quin hivern més pesat. Petons gens gelats per a tu. ;)

    ResponElimina
  7. Assumpta, les fotos dels Tres Tombs son molt maques, plenes de color i de festa. Vinc molt a Tàrrega i conec força la localitat. El grup de música es fastastic i els vas captar en un bon moment. Salutacions.

    ResponElimina
  8. Comparteixo els comentaris dels altres companys. Bon reportatge! Crec que has aconseguit trasmetre l'aire festiu tan especial que hi ha a n'aquests tipus d'events.

    Salutacions i fins aviat!

    ResponElimina
  9. MA.ROSA, Ep! Et perds sovint per aquí Tàrrega? Així ja saps que per la fira al setembre, has de venir preparada amb les bateries ben carregades perquè fotos se'n poden fer un munt!. Petonets. ;)

    BIELET, Merci per la teva visita i el comentari. Aquesta és també casa teva (encara que aquí mar ja veus que no en tinc, hihihi). Fins la propera! Petonets. ;)

    ResponElimina

Gràcies per compartir-ho !


les meves dèries anteriors. Si vols visitar-lo, pots clickar damunt la imatge.

Seguidors

No hi entenc gaire de fotografia, però m'hi trobo bé fent-ne. Així, que dono gràcies per a que la sort m'acompanyi en el resultat i deixo que siguin els meus ulls qui parlin.

No hi trobareu pas fotos d'un gran nivell, ni ho pretenc. No obstant això, desitjo que us agradin.

I si us ve de gust llegir les mèves dèries ho podeu fer clicant:
AQUI. És, el meu altre bloc: des d'on neixen tots els somnis...





Copyright:

© Les fotografies i els textos continguts en aquest bloc són propietat de l'autora, o bé pertanyen a l'arxiu familiar.

En el cas que la procedència en sigui un altra, se n'indicarà oportunament la font.

Si voleu fer-ne ús, només cal que m'ho sol·liciteu per e-mail. Gràcies.




Creative Commons License



- Secrets Compartits-, està sota una llicència de Creative Commons .







contador de visitas
Powered By Blogger